Our news

Prowein 2014

le Thursday, 13 March 2014.

Salon de Prowein 2014

Prowein Fair 2014 in Düsseldorf, Germany from 23 to 25 March 2014

Our domain will participate for the third time in this event. Come and visit us in Hall 5 - Stand 5D31.

Palmares 2013

le Tuesday, 05 November 2013.

Palmarès 2013

Cabernet d’Anjou « Domaine de la Petite Roche » 2012

Salon des Vins de Loire 2013 Liger d’Or

Concours Mondial des Roses 2013 : médaille d’Argent

Palmarès 2012

le Tuesday, 05 November 2013.

Palmarès 2012

Cabernet d’Anjou « Domaine de la Petite Roche » 2011

Salon des Vins de Loire 2012 : Liger d’Or

Concours Général Paris 2012 : médaille de Bronze

le Tuesday, 05 November 2013.

Palmarès 2014

Guide Hachette des vins 2015

Cabernet d'Anjou "Domaine de la Petite Roche" 2013, 1 star

Cabernet d'Anjou "Château de la Roche Bousseau" 2013, 1 star

Rosé d'Anjou "Domaine de la Petite Roche" 2013

<<  1 2 [3